Δραστηριότητες


Πεζοπορία

Αν αγαπάτε την πεζοπορία, στην Αμοργό μπορείτε να απολαύσετε διαδρομές σε υπέροχα μονοπάτια. Θα ευχαριστηθείτε τον καθαρό αέρα και την ευωδιά της αμοργιανής φύσης, θα μαγευτείτε από τη θέα της θάλασσας και τα συγκλονιστικά τοπία ενώ θα συναντήσετε και αρκετά σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Οι πιο σημαντικές διαδρομές που αξίζει να περπατήσετε χωρίς να χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός είναι:
Α) Λαγκάδα – Σταυρός Β) Κατάπολα – Πέρα Ραχίδι -Χώρα      Αμοργού Γ) Κατάπολα – Λεύκες – Καμάρι Δ) Κατάπολα – Μινόα Ε) Κατάπολα – Άγιος Γεώργιος       Βαλσαμίτης

Κατάδυση

Στην Αμοργό μπορείτε να επιδοθείτε σε καταδυτικές εξορμήσεις, να εξερευνήσετε τον υπέροχο θαλάσσιο βυθό του νησιού και να ανακαλύψετε ένα συναρπαστικό υποβρύχιο κόσμο. Στην Αιγιάλη λειτουργεί καταδυτικό κέντρο που διοργανώνει καταδύσεις σε επιλεγμένα σημεία του νησιού. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες στη διάρκεια της διαμονής σας.

Γιόγκα

Όσοι αγαπούν τη γιόγκα ή θα ήθελαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά, μπορούν να το κάνουν στην Αμοργό. Σε ειδικό κέντρο που λειτουργεί στην Αιγιάλη και-μεταξύ άλλων- παραδίδει ανοιχτά μαθήματα γιόγκα, θεραπευτικής γιόγκα, TaiChi, διαλογισμού κ.λ.π. Για τους λάτρεις του ουρανού υπάρχουν οι νύχτες αστρονομίας.

Εκδρομές

Η Αμοργός είναι ιδανική και για κοντινές αποδράσεις. Mπορείτε να κάνετε εξορμήσεις προς τη Δονούσα, Ηρακλειά, Σχοινούσσα και Κουφονήσι, ενώ καθημερινά μέσα σε τρεις ώρες μπορείτε να προσεγγίσετε και τη Νάξο. Για ακόμα πιο κοντινές βουτιές, το καλοκαίρι υπάρχει καθημερινά καΐκι για την αμμουδιά της Γραμβούσας από το βαθύ κόλπο της Καλοταρίτισσας. Αλλά και για το νησάκι Νικουριά από τον Άγιο Παύλο.

Of course, not all VPNs improve connection speeds, so a given VPN may https://fivebestvpn.com/best-vpn-for-netflix/ be slower than an MPLS..